Et bookingbureau leverer hjælp hos firmafesten – book standup, book underholdning og book livemusik

For 1-2 uger siden valgte jeg at participere i festholdet for den ankommende firmafest på mit arbejde. Efterhånden fik jeg ansvaret for at ringe til et bookingbureau - http://www.jb-booking.dk/bookingbureau-med-alt-fra-foredrag-og-stand-up-til-musik/, som der kan fremstøve et nummer, som kan fornøje kollegerne under aftentiden. Om dagen skal vi spille fodbold og danse, men senere hen står den på ”book underholdning - http://www.jb-booking.dk/book-underholdning-som-stand-up-komikere-og-boerneunderholdning/, ” af af sjov og spas fra et bookingbureau. Ak at beslutte sig.

Når det gælder book underholdning, så adspørger jeg de andre i festudvalget. Nogle går efter book livemusik - http://www.jb-booking.dk/book-livemusik—booking-af-festmusik-i-alle-genrer/, , og andre foretrækker book standup. Jeg har bedt de øvrige medlemmer afstemme om book standup eller book livemusik og ved I hvad. I alt er vi 9 i festgruppen og sørme om ikke der er samme stemmetal på book livemusik og book standup. Med dette i mente vil jeg egenhændigt beslutte til når jeg kontakter det udvalgte bookingbureau.

Lykkeligvis findes der ik en kolega, der ik vil jeg må beslutte book underholdning. Måske kommer det an på, hvilke acts det her bookingbureau kan berette der er åben for booking. Og naturligvis endvidere hvad det koster med book underholdning af livemusik sammenlignet med standup.