Hvad enten du ønsker dig en fremtid i musikken eller udelukkende vil spille musik som hobby, er en efterskole folkemusik helt sikkert tingen for dig

Tænker du, at du ej vil få tilstrækkeligt med timer til musikken i dagligdagen, fordi du har en kærlighed til folkemusik, der er så stor? At spille sammen med unge på samme alder, der er lige så dygtige & engagerede som dig selv, vil du eventuelt? I så fald burde du vælge at tilmelde dig til en efterskole folkmusic » http://www.orkesterefterskolen.dk/acoustic%20impro,, i hvilken du møder talentfulde unge fra det meste af landet plus undervises af konservatorieuddannede plus passionerede undervisere. Samspil med andre unge, uanset hvad for en slags stilart, du interesserer dig for, får du mulighed for på en efterskole folkemusik, samtidig med intens 1:1 undervisning i dit eget musikinstrument. Når du er opvokset i en lille by kan det være vanskeligt at få fat i andre teenagere med samme musiksmag, men på en efterskole jazz vil du føle dig komplet sikker på, at der findes nogen, som deler din interesse.

Sådan at du får mulighed for at blive forberedt til 9. eller tiende klasses prøve i for eksempel fransk, samfundsfag og kemi, fokuserer vores efterskole folkmusic meget på traditionelle skolefag oveni musiske fag. Du bør som resultat af dette trygt fortsætte til en gymnasiel uddannelse, eller en hvilken som helst anden ungdomsuddannelse, efterfølgende 12 måneder på efterskole folkmusic.

Du gives chancen for at danne tætte venskaber, som vil holde hele din tilværelse, plus til sidst får du erfaring med at bo i fællesskab med andre unge. Søg ind på en efterskole folkemusik samt vær en dygtigere musiker og en bedre person.