Karnevalskostume – fantaseren om karneval i aalborg klædt i fornemme karnevalskostumer

Undertegnede fantaserer om at tage til karneval i Aalborg med karnevalskostume på glimmer og fjer. Jeg sætter pris på karnevalskostumer og fest i gaderne. Og jeg fik anbefalet, at karneval i Aalborg ofte er en stor festivitas og vidst også temmelig ombejlet. Har I læsere gæstet karnevallet klædt i karnevalskostumer og glitter? Det håber jeg?

Karneval i Aalborg – Jeg ser klare billeder for mig. Jeg & bedsteveninderne med kønne karnevalskostumer og så bare feste igennem og ryste røven. Jeg kender faktisk én, der vil danse samba batucada sammen med et ensamble til karneval i Aalborg i sit flotteste karnevalskostume. Det ku’ være lækkert at deltage og se, hvor talentfuld hun er efter al hendes træning. Jeg må med.

Før i tiden har sambaglade mig deltaget i karneval i København, men jeg har hørt, at karneval i Aalborg virker federe. Og er par gange har det været temmelig søvndyssende i København, hvor ingen bar karnevalskostume. Derfor vil jeg af sted til karneval i Aalborg med karnevalskostume, fjer og glitter. Det bliver så godt – også i regnvejr.