Min kæreste og mig er blevet husejere og skal shoppe komposithegn som er et vedligeholdelsesfrit hegn

Som dugfriske herrer i eget hus vil min kæreste og jeg hovedkuls til at vedtage ting som vedligeholdelsesfri hegn såsom komposit hegn. Vores have går direkte med adgang til et skovområde og vores have er kun lidt tildækket ved brug af pagodebuske. Mig & manden er begejstrede for vores vue, men når vi ikke har et vedligeholdelsesfri hegn kan alle titte ugeneret i haven. Og manden & jeg have nogle områder af baghaven, hvor jeg og ham sidder uden blikke.

Efter at mig & min kæreste flyttede til Jyllinge begyndte jeg at google på komposit hegn og vedligeholdeldes fri hegn. Vi har endnu ik’ besluttet os for, om vi kommer til at vælge et komposit hegn, men vi går sgu efter et vedligeholdelsesfrit hegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn, til baghaven. Der er jeg og ham ligesindede.

Min svoger fik udfærdiget komposit hegn i baghaven, og han er utrolig fornøjet over det valg. Et komposit hegn kan så vidt jeg ved vælges i flere farver og mål. Han bestilte et mørkegråt vedligeholdelsesfrit hegn, men vi vil sikkert beslutte os for et lyst eller hvidt komposit hegn. Vi kan begge godt lide noget landligt og lyst.