Pga mit nye job har undertegnede erhvervet mig ny viden om vibrationsafgratning/afgratning, kølemiddel og affedtningsmiddel

Før mandag havde jeg aldrig hørt om affedtningsmiddel, vibrationsafgratning, kølemiddel eller afgratning. Vibrationsafgratning, kølemiddel og affedtningsmiddel er sandelig ikk noget, som at der har fyldt i min hverdag og verden.

Og hvad er dette?

Affedtningsmiddel virker smart til at afvaske fedt, sod, olie, snavs mm smart til søfartsindustrien, fødevarebranchen, industri og landbrug. På arbejdet anvender vi fx affedtningsmiddel til rengøring af inventar, plast, gulve og fliser, så jeg kan forstå at affedtningsmiddel er et fint universalprodukt.

Vibrationsafgratning og den slags afgratning kan borteliminere grater. Og så er næste spørgsmål, hvad grater er? Jo grater de kommer når metalemner forarbejdes og skader delkomponenter i f.eks et maskineri. Deraf er afgratning/vibrationsafgratning væsentligt indenfor flere brancher. Jeg mener desuden at det er anbefalet at vælge afgratning med vibrationsafgratning.

Kølemiddel bliver benyttet i systemer med køling. Det kan eksempelvis være i varmepumper og køleskabe. Kølemiddel er gasser og væsker fra nitrogen til ammoniak eller vand m.m..

Haha, de mange mærkelige og nye termer som vibrationsafgratning, kølemiddel, affedtningsmiddel og afgratning, imens du opstarter anderledes tjans. Pyha.