Vedrørende brug af stempelur og tidsregistrering før og i dag

Tidsregistrering på arbejdspladserne virkede oprindeligt ved, at man returnerede kort, som skulle mærkes ved et stempelur. Idag er sådan en manuel, gammeldags proces ikke tidssvarende i dag. Så gøren brug af stempelur til hurtig tidsregistrering bliver håndteret via internettet og det her stempelur fremsender automatisk data til medarbejderne i regnskabsafdelingen. Hvis jeg er blevet fortalt nøjagtigt kan samtlige kollegerne opstøve arbejdspladsens tidsregistrering og stempelur og søge tilbage, hvis der begynder at komme rådvildhed omkring, hvornår man er mødt i fredags. Når man bruger tidsregistrering der ligger digitalt har vi 100 procent has på sagerne.

Før i tiden før jeg kom dér, hvor jeg jobber for tiden kendte jeg ikke til stempelur og var nødsaget til uden elektroniske hjælpemidler at tjekke min egen tidsregistrering. Det kan måske virke som selvbestemmelse, selv at ordne tidsregistrering uden stempelur. Men jeg er oprigtigt meget tilfreds med, at vi gør brug af digital tidsregistrering, så jeg ik skal til at holde styr på i slutningen af ugen, hvor vidt jeg monstro er foran eller bagud. Og jeg kan fokusere på at arbejde med fuldt fokus i mens firmaets digi stempelur tjekker alt det her tidsregistrering i perioder hvor jeg går til bunds i aftenarbejde. Dermed skal jeg ik at gå op i at huske tidsregistreringen når hjernen er træt og jeg skal hjemad.